Lid worden

Crossroads bestaat uit een enthousiaste groep veelal ervaren zangers en musici, die voornamelijk gospelmuziek maken.

Uiteraard staat het zingen bij ons voorop. Er is en wordt hard gewerkt aan zangtechniek. Natuurlijk vergeten we de gezelligheid niet. Juist deze combinatie zorgt ervoor dat we als koor steeds beter worden.

Dit betekent niet dat er geen plaats is voor minder ervaren zangers. Integendeel, bij ons leer je snel de kneepjes van het vak. Dus ben je ouder dan 16 jaar, maar nog geen 65 jaar, ben je ook nog bas of tenor dan ben je van harte welkom.

Uiteraard lijkt het voor buitenstaanders een sprong in het diepe. Misschien wil je eerst wel eens een optreden bijwonen, om een stukje sfeer te proeven. Daarnaast kun je in de agenda zien wanneer wij repeteren. Dus kom gerust een repetitie of een deel er van in “De verbinding” te Spijkenisse bijwonen. Weet je welkom.

Overweeg je na een eerste kennismaking om mee te doen, dan word je in eerste kandidaatslid. Dat ben je dan voor drie maanden. In die periode kun je je het repertoire eigen maken. Ook zal de dirigent je een stemtest afnemen om te zien in welke sectie je het best tot je recht komt. En neem van ons aan: zingen is leuk!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze secretaris.